gymzaal Cederstraat van het gas af

Ingezonden door: badmintonclub het wufte veertje op 03-07-2017
  • Overal

plans

De gymzaal heeft nog steeds enkel glas. Het licht is aan de zuidzijde heel hinderlijk. Dus is ons voorstel om het glas aan de buitenzijde tussen de kolommen te isoleren met steenwol en dit af te dekken met schuin geplaatste zonnepanelen. Hetzelfde kan ook aan de noordzijde bij gebeuren, zij het dat daar dan een andere bekleding moet worden aangebracht.

Op het dak aan de buitenzijde extra isolatieplaten met daarop pv-panelen. De zaal kan nu worden opgewarmd met infrarood stalingpanelen, die opgewarmd worden door de zelf opgewekte stroom.

Het water verwarmen met elektrische boilers en de gasmeter kan eruit. Kosten in de orde van €100.000,- kan in ongeveer tien jaar terugverdiend worden.

Om te solliciteren op deze vacature stuurt u uw sollicitatie naar plans@gmail.com

Actuele stand voor dit plan
  • 0 tegen

Dit vonden anderen van het plan:

4 Responses to “gymzaal Cederstraat van het gas af”

  1. Ik ben lid van de club en met het met deze inzending eens.
    We hebben erg veel last van de zon als we aan het sporten zijn, en worden vaak verblind door de laaghangende zon.
    Ook wat de stroom betreft, dikwijls is de verwarming aan als de zon hoog aan de hemel staat, eeuwige zonde.

    Miranda Smolders

  2. het is absurd in deze tijd om in een niet geïsoleerd gebouw te sporten, slecht voor het milieu en het zweten

    Hanneke Bedaux

  3. Energie hesparing

    Jaap houdijk

  4. Met gezonde en energiezuinige gebouwen bijdragen aan een goed leven voor nu en later. Verantwoord omgaan met onze aarde.

    Ruud

Je staat op het punt om voor te stemmen op dit plan.

Je staat op het punt om tegen te stemmen op dit plan.

Behandel anderen zoals je zelf graag wordt behandeld (berichten met grof taalgebruik worden door de beheerder verwijderd).
Ontwikkeling door Online Marketing Bureau Converzo uit Tilburg